Lomakylä Pauka

pisteet

3.5

Latest review:

"Kahene tuba iseenesest okei ning hoov suur. Kuna voodipesu pidi ise peale panema ja maha võtma jäi silma, et tekid ja padjad olid väga... (2.0)" Arvioi

Lähetä sähköposti

Lomakylä Pauka / Esittely

Hiidenmaalla Kõpun niemen kannassa Luidjassa sijaitseva lomakylä koostuu useasta rakennuksesta. Majoituskäyttöön tarkoitetuille hirsitaloille on annettu hauskat nimet, kuten Nõiamaja (Noidantalo), Trummimaja (Rumputalo) ja Metsavahimaja (Metsänhoitajantalo).
Laajalla pihalla voi oleskella ja rentoutua isokin seurue. 600 metrin päässä majoituspaikasta on suojainen hiekkaranta. Hyvä tietää: Meri tarjoaa mahdollisuuden myös veneilyyn ja halutessasi kalastukseen. Lomakylän ympärillä oleva metsä mahdollistaa aktiiviloman metsästyksen harrastajille.

Lähetä sähköposti

Arvioi

Arvostelut

Martin
Arvio: 2.0

Kahene tuba iseenesest okei ning hoov suur. Kuna voodipesu pidi ise peale panema ja maha võtma jäi silma, et tekid ja padjad olid väga määrdunud ja plekilised. Ei tekitanud väga soovi nende vahel magada. WC-s puudus paber. Omaniku suhtumine oli äärmiselt ebameeldiv ja järsk ning ei tekkinud tunnet, et me oleks sinna oodatud. Kindlasti ei ole seda hinda väärt ning tagasi enam sinna ei lähe. (05.08.2021)

Ade
Arvio: 5.0

Väga suur ja ilus kompleks ning valida mitme majutustüübi vahet. Seekord valisime Jaanipäevaks hoopis telkimise. Hind väga soodne ja selle sees oli kasutada mitu WC-d koos pesemisvõimalusega, kööginurk, kus olemas mitu pliiti, külmkapid, lisaks oli olemas ka potid, pannid, nõud jne. Majakeste juures lisaks olemas nii istumine kui grillimise võimalus. Majakesed teineteisest piisavalt eraldi ning säilis kenasti privaatsus ning teised seltskonnad ei seganud. Jäime oma seltskonnaga väga rahule, loodame millalgi taaskord tulla ning julgeme soojalt ka teistele soovitada!! (27.06.2019)

Kaikki katsoivat "Lomakylä Pauka" katsoivat myös