Ferienhaus Pauka

score

3.5

Latest review:

"Kahene tuba iseenesest okei ning hoov suur. Kuna voodipesu pidi ise peale panema ja maha võtma jäi silma, et tekid ja padjad olid väga... (2.0)" Write a review

schicke E-Mail/maile

Ferienhaus Pauka / Vorstellung

Das auf der Insel Hiiumaa, am Anfang der Halbinsel Kõpu in Luidja gelegene Feriendorf besteht aus unterschiedlichen Gebäuden. Die zur Unterbringung vorgesehenen Blockhäuser haben ausgefallene Namen, wie Hexenhaus (Nõiamaja), Trommelhaus (Trummimaja) und Waldhüterhaus (Metsavahimaja).
Der große Hof gewährt auch einer größeren Gesellschaft die Möglichkeit, zusammenzukommen und sich zu entspannen. 600 m von der Unterkunft entfernt liegt ein privater Sandstrand. Gut zu wissen: Das Meer bietet die Möglichkeit, mit dem Boot aufs Wasser hinauszufahren und auf Wunsch Fisch zu fangen. Der umliegende Wald bietet Aktivurlaub für Jagdfreunde.

schicke E-Mail/maile

Write a review

Beiträge

Martin
Bewertung: 2.0

Kahene tuba iseenesest okei ning hoov suur. Kuna voodipesu pidi ise peale panema ja maha võtma jäi silma, et tekid ja padjad olid väga määrdunud ja plekilised. Ei tekitanud väga soovi nende vahel magada. WC-s puudus paber. Omaniku suhtumine oli äärmiselt ebameeldiv ja järsk ning ei tekkinud tunnet, et me oleks sinna oodatud. Kindlasti ei ole seda hinda väärt ning tagasi enam sinna ei lähe. (05.08.2021)

Ade
Bewertung: 5.0

Väga suur ja ilus kompleks ning valida mitme majutustüübi vahet. Seekord valisime Jaanipäevaks hoopis telkimise. Hind väga soodne ja selle sees oli kasutada mitu WC-d koos pesemisvõimalusega, kööginurk, kus olemas mitu pliiti, külmkapid, lisaks oli olemas ka potid, pannid, nõud jne. Majakeste juures lisaks olemas nii istumine kui grillimise võimalus. Majakesed teineteisest piisavalt eraldi ning säilis kenasti privaatsus ning teised seltskonnad ei seganud. Jäime oma seltskonnaga väga rahule, loodame millalgi taaskord tulla ning julgeme soojalt ka teistele soovitada!! (27.06.2019)

People who visited "Ferienhaus Pauka" also viewed