Pauka Holiday Home

Hiiumaa

score

3.5

Latest review:

"Kahene tuba iseenesest okei ning hoov suur. Kuna voodipesu pidi ise peale panema ja maha võtma jäi silma, et tekid ja padjad olid väga... (2.0)" Write a review

Hiiumaa

Send e-mail

Pauka Holiday Home / Description

Pauka is a holiday village complex sitiated in Luidja on the Kõpu peninsula on the island of Hiiumaa. Accommodation is provided in log cabins which have interesting names like Nõiamaja (The Witch's House), Trummimaja (The Drum House) and Metsavahimaja (The Forest Warden's House).
The large grounds make the complex the perfect place for large groups to get together and relax, and just 600 m away is a private, sandy beach. Did you know...? - The sea is nearby, meaning you can also go boating and fishing - The surrounding forests are great for hunting

Send e-mail

Write a review

Reviews

Martin
Rating: 2.0

Kahene tuba iseenesest okei ning hoov suur. Kuna voodipesu pidi ise peale panema ja maha võtma jäi silma, et tekid ja padjad olid väga määrdunud ja plekilised. Ei tekitanud väga soovi nende vahel magada. WC-s puudus paber. Omaniku suhtumine oli äärmiselt ebameeldiv ja järsk ning ei tekkinud tunnet, et me oleks sinna oodatud. Kindlasti ei ole seda hinda väärt ning tagasi enam sinna ei lähe. (05.08.2021)

Ade
Rating: 5.0

Väga suur ja ilus kompleks ning valida mitme majutustüübi vahet. Seekord valisime Jaanipäevaks hoopis telkimise. Hind väga soodne ja selle sees oli kasutada mitu WC-d koos pesemisvõimalusega, kööginurk, kus olemas mitu pliiti, külmkapid, lisaks oli olemas ka potid, pannid, nõud jne. Majakeste juures lisaks olemas nii istumine kui grillimise võimalus. Majakesed teineteisest piisavalt eraldi ning säilis kenasti privaatsus ning teised seltskonnad ei seganud. Jäime oma seltskonnaga väga rahule, loodame millalgi taaskord tulla ning julgeme soojalt ka teistele soovitada!! (27.06.2019)

People who visited "Pauka Holiday Home" also viewed