Finnairi uued piletitüübid erinevateks vajadusteks turisti- ja äriklassi reisijale

14.11.2012
Soome lennufirma Finnair lihtsustab oma lennupiletite süsteemi.

Uued piletitüübid jagunevad viieks: senine äriklass jaguneb BUSINESS ja BUSINESS SAVER’iks ning turistiklassis lennates saab valida piletite PRO, VALUE ja BASIC vahel. Sellise jaotuse eesmärgiks on pakkuda reisijatele selgemat arusaama lennukipiletite hinnapoliitikast ja nendega kaasnevatest tingimustest.

“Uus piletisüsteem võimaldab reisijatel valida endale piletitüüp, mis kõige paremini sobib nende poolt soovitud reisitingimuste ja hinnatasemega,” ütles Finnairi klienditeeninduse asepresident Anssi Komulainen. “Me tahame pakkuda selget ja arusaadavat valikut oma kliendile – samal ajal arvestades sellega, et neil kõigil on lennureisiga seoses erinevad soovid ja prioriteedid.”

“Nii on uue süsteemi järgi reisijal võimalik valida, kas ta soovib lennata turistiklassis, kuid kasutada lennujaamateenuseid eelisjärjekorras, või soovib reisija lennata äriklassis, kuid seda soodsama hinna eest, kuna ta on kindel, et tema reisiplaanides muudatusi ei tule,” selgitas Komulainen. Uus piletisüsteem hakkab kehtima 28. novembrist.

Finnairi uued piletitüübid:

BUSINESS:
Mõeldud reisijatele, kes soovivad nautida äriklassi teenuseid ja paindlikke lennutingimusi. Pilet sisaldab kohta äriklassis ning äriklassi toitlustusteenust, ligipääsu lounge’i, eelisjärjekorras lennujaamateenuseid (check-in, turvakontroll, pardalepääs, pagasi kättesaamine), kahte äraantavat pagasit, kahte käsipagasit, eelisjärjekorras istekoha valikut. Pileti ostjal on võimalik muuta reisijate nime, lendu ja kuupäeva. Kasutamata pileti summa hüvitatakse täies ulatuses.

BUSINESS SAVER: Mõeldud reisijatele, kes soovivad erilist hoolitsust oma lennureisi jooksul ning kelle reisiplaanidesse tõenäoliselt muutusi ei tule. Pilet sisaldab kohta äriklassis ning äriklassi toitlustusteenust, ligipääsu lounge’i, eelisjärjekorras lennujaamateenuseid (check-in, turvakontroll, pardalepääs, pagasi kättesaamine), kahte äraantavat pagasit, kahte käsipagasit, eelisjärjekorras istekoha valikut. Pileti ostjal on võimalik muuta reisijate nime, lendu ja kuupäeva. Osaliselt hüvitatakse kasutamata pileti summa. Piletitüüp on saadaval ainult mandritevahelistel lendudel.

PRO: Mõeldud reisijatele, kes soovivad soodsamat piletihinda, kuid ka mõningat paindlikkust ning võimalust saada teenuseid eelisjärjekorras. Pilet sisaldab kohta turistiklassis, toitlustusteenust, eelisjärjekorras lennujaamateenuseid (check-in, turvakontroll, pardalepääs, pagasi kättesaamine), kahte äraantavat pagasit, ühte käsipagasit, eelisjärjekorras istekoha valikut. Pileti ostjal on võimalik muuta reisijate nime, lendu ja kuupäeva. Kasutamata pileti summa hüvitatakse täies ulatuses.

VALUE: Mõeldud reisijatele, kes soovivad soodsat piletihinda, kuid ka mõningat paindlikkust. Pilet sisaldab kõiki põhiteenuseid mugavaks lennureisiks – koht turistiklassis, toitlustusteenus!, üks äraantavat pagas, üks käsipagas. Lisatasu eest on võimalik muuta reisija nime, lendu ja kuupäeva. Kasutamata pileti summa hüvitatakse osaliselt.

BASIC: Mõeldud reisijatele, kes otsivad soodsaima hinnaga pilet. Pilet sisaldab kõiki põhiteenuseid mugavaks lennureisiks – koht turistiklassis, toitlustusteenus, üks äraantavat pagas, üks käsipagas. Piletit ei ole võimalik ümber vahetada, samuti ei hüvitata kasutamata piletit.

Võimaldamaks veelgi suuremat paindlikkust on reisijal võimalik kombineerida erinevaid piletitüüpe.

Uudiste arhiiv