Tallinna Loomaaia 77. sünnipäev ja loodushariduspäev

22.08.2016
Neljapäeval, 25. augustil tähistab loomaaed loodushariduspäevaga oma 77. sünnipäeva, mil loomaaeda pääseb vaid 2-eurose piletiga, et saada osa kõigist selle päeva tegemistest, olgu või 12 tundi järjest. Avatud on looduskooli klassid, kus saab elukaid uudistada ja end huviringidesse kirja panna, toimuvad muhedad temaatilised ekskursioonid, esinevad laulu- ja tantsulapsed, avatakse kunstinäitus, näidatakse nukuetendust ja filmi. Kell 19 peetakse Veskimetsas Eesti aasta looma tutvustavat Mägra Videvikku.

KAVA:
10:00-16:00 Looduskooli uksed on avatud, registreerimine huviringidesse
12:00-12:30 Bel Canto laulustuudio kontsert " Uhti-uhti uhkesti" looduskooli ees muruplatsil
14:00-14:30 Tallinna Muusikakooli kontsert keskkonnahariduskeskuse (KKHK) fuajees
15:00 Tauno Kangro perenäituse avamine KKHK fuajees
16:00-16:45 Von Glehni teatri nukuetendus "лисенок-плут" looduskooli juures (vene keeles)
17:00-17:45 Von Glehni teatri „Rebasepoeg võrukael" looduskooli juures (eesti keeles) 18:00-19:30 dokumentaalfilm „Oli kord üks mets“ KKHKs koostöös „Sõpruse“ kinoga
19:00-21:00 Mägra Videvik Veskimetsas, kus zooloog Tiit Hunt räägib mägrast ja mägrakaameratest koos ulukiuurija Peep Männiliga, kes ka aasta looma lauludega tervitab. Külas on Von Glehni Teater lastele mõeldud tegevustega ning päeva lõpetab semiootiline mõtisklus mägra suhetest muu maailmaga Aleksei Turovski vahendusel. Lõkketuli annab sooja ja mägra postkaardid infot.

Sünnipäeval antkse külastajatele võimaluse tutvuda mõnede loomaaia osakondadega. Ekskursioonid toimuvad nii eesti kui vene keeles, info lisatakse päeva programmi. Sünnipäeval on loomaaial külas erinevad organisatsioonid ja ettevõtted, kes tutvustavad oma tooteid, teevad näomaalinguid või meisterdavad koos lastega. Päeva aitavad sisustada ka Tallinna Loomaaia Sõprade Selts ja MTÜ Aasta Loom.

Siseekspositsioonid on neljapäeval suletud, kuid KKHKs Rebasemäe külje all tegutsev laste loomaaed, mille avamisest sel suvel möödus 25 aastat, on lahti tavapärastel aegadel.

Sünnipäeva hommikul on info ka loomaaia sissepääsude juures.

Loomaaed on avatud kella 9-21, sissepääsupileti saab kassast kuni kella 19.

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv