Hullu Teadlase augustikuu eksperimendid on pühendatud tasakaalule, matkatarkustele, mullidele, osavusmängudele ja tähtedele

03.08.2015
Igal laupäeval kell 11 ootab Hull Teadlane kõiki suuri ja väikeseid põnevatele eksperimendihommikutele.
1., 8., 15. ja 22. augusti eksperimendihommikud toimuvad Tartu Ülikooli muuseumis asuvas Hullu Teadlase kabinetis, 29. augustil on aga kõik oodatud eksperimente uudistama Tartu tähetorni.

1. augustil räägime tasakaalust. Saame teada, millised kehaosad aitavad meil tasakaalu hoida ning uurime, kuidas on seotud füüsika ja tasakaal.

8. augustil uurime matkatarkuseid. Vaatame, kuidas matkal olles puhast joogivett saada ning vihmase ilma korral lõket teha.

15. augustil on teemaks mullid. Uurime, miks on mullid ümmargused ja teeme ise eriti suuri Hullu Teadlase mulle.

22. augustil tutvume osavusmängudega. Vaatame lähemalt, millised on Hullu Teadlase lemmikmängud ja treenime oma aju erinevate nuputamismängudega.

29. augusti veedame tähtede all. Tartu tähetornis toimuval eksperimendihommikul saame teada, milline on universumi suurim täht ja uurime taevas näha olevaid tähtkujusid.

Kõige suurematel Hullu Teadlase sõpradel on võimalik lisaks üksikpiletile osta eksperimendihommikule ka 10 korra ning aastapileteid, mis maksavad vastavalt 12 € ja 25 €. Eksperimendihommiku ühekordne külastus maksab kõigile 2 €.


Lisainfo: www.muuseum.ut.ee / www.hullteadlane.ut.ee / hull.teadlane@ut.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv