Tartu Ülikooli kunstimuuseum ja Tartu tähetorn ootavad lapsi vaheajaprogrammidesse

26.02.2015
18. ja 19. märtsil ootab Tartu Ülikooli kunstimuuseum kõiki kunstihuvilisi lapsi osa saama kahepäevasest kunstiakadeemia programmist. 20. märtsil toimub Tartu tähetornis aga huvipäev „Tahan rohkem teada varjutustest“.

Tartu Ülikooli kunstimuuseum ootab 18. ja 19. märtsil kell 11-16 10-14 aastaseid lapsi osa saama kahepäevasest vaheaja kunstiakadeemiast. Programmis keskendutakse erinevatele kunstitehnikatele ning traditsioonidele ning kahe päeva jooksul saab käteosavust proovida mitmetes praktilistes tegevustes nagu amforate ja õnneamulettide meisterdamine. Lisaks uuritakse ikoonikunsti näitusel „Ikoonide inimlik ja jumalik maailm“ ning avastatakse grafitit 19. sajandi tudengikartseri seinal.

Mõlemal päeval peetakse tegevuste vahel muuseumis piknik, milleks palume lastel endale lõunasöök kaasa võtta. Programmi osalustasu on 8 €. Vaheajaprogrammi on toetanud Tartu linn.
Registreeri kunstiakadeemiasse!


20. märtsil kell 13-16 ootab Tartu tähetorn 9-12 aastaseid lapsi huvipäevale „Tahan rohkem teada varjutustest“. Programmi kestel uuritakse, kuidas tekivad varjutused, milliseid varjutusi olemas on ning miks Eestis täisvarjutusi vaid harva näha on. Juttu tuleb ka Kuu faasidest ja päikesevarjutustest teistel Päikesesüsteemi planeetidel ning külastatakse tähetorni planetaariumi, kus saab vaadata, kuidas taevakehad öötaevas liiguvad.
Huvipäeva osalustasu on 5 €.
Registreeri huvipäevale!

Lisainfo Tartu Ülikooli kunstimuuseumi programmi kohta:
tel 737 5384
kunstimuuseum@ut.ee
www.kunstimuuseum.ut.ee

Lisainfo Tartu tähetorni programmi kohta:
tel 737 6932
tahetorn@ut.ee
www.tahetorn.ut.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv