Bändide Päev taasalustab Sakala Keskuses

26.01.2015
21. veebruaril toimub Sakala Keskuses üle aastate taas Bändide Päev.
Sakala Keskusesse tulevad sel õhtul kokku bändid Viljandimaalt ning mujalt Eestist, et koos musitseerida ja mõõtu võtta.

Bändide Päev on öötundideni vältav muusikamaraton, kus publikul on võimalik esinejatele tantsupõrandal kaasa elada ning valida oma lemmik.
Lavale astuvad 9 bändi. Kõigil esinejatel on 30 minutit mänguaega ning selle aja sisse peab mahtuma ka üks lugu Jaak Joala repertuaarist. Peamiselt on sel õhtul laval live-bändid, kuid ka mõni fonosid kasutav kooslus astub lavale. Bändidele annab oma hinnangu ka auväärne ja muusikat armastav žürii.

Bändide Päev toimus esmakordselt 15 aastat tagasi Viljandi Kultuurimajas. Malle Allese korraldatud ettevõtmisest kujunes populaarne ja oodatud muusikasündmus nii muusikutele kui ka publikule. Sageli oli esineda soovijaid enam kui hiliste õhtutundideni kestva päeva programmi mahtus ning maja oli muusikalembeseid külastajaid täis.
Menukat sündmust korraldati kultuurimajas kuni maja remondini. Hoone renoveerimise ajal on Bändide Päev toimunud Karksi Valla Kultuurikeskuses ja Viiratsi Rahvamajas.

Sündmuse peakorraldaja Sirje Fedjuk loodab, et sündmus saab taas hoo sisse ning leiab oma koha Sakala Keskuse iga-aastases programmis.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Viljandi, Viljandimaa

Viljandi, Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv