Est-Reisid Põltsamaal

Põltsamaa, Jõgevamaa

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Olge ettevaatlikud, kuna teile saadetakse peale hinnapäringule vastamist reisikonsultatsiooni sisuga arve, mille suurus on eelnevalt... (1.0)" Anna hinnang

Põltsamaa, Jõgevamaa

Põltsamaa, Jõgevamaa

Saada e-mail

Est-Reisid Põltsamaal / Tutvustus

EST- Reisid on korraldanud bussireise 1999 aastast alates.

Oleme kogu selle aja võtnud enda südameasjaks hoolitseda iga kliendi eest parimal moel nii enne reisi (ajame viisad (Venemaa reisidel) ja tervisekindlustused), reisi ajal (head hotellid, turvalised ja kindlad bussid, asjalik reisikorraldus, tublid giidid) kui ka peale reisi lõppu (teavitame uutest ja huvitatavatest reisidest ning eripakkumisest).

Meie bussireisid viivad Teid paljudesse Euroopa riikidesse.

Viimasel aastal oleme hakanud oma klientidele vahendama lisaks bussireisidele ka puhkusepakette nii lennuki, kui laevaga.

Ja kui kellelgi on soovi hoopis ise koguda kokku inimesed ning korradalda reis, siis oleme valmis aitama nii jõu kui nõuga ning võime omaltpoolt rentida reisi edukaks sujumiseks korralikke reisibusse (42 kuni 66 kohalisi).

Edasi EST-Reisidega!

Est-Reisid Põltsamaal / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 1.0

Olge ettevaatlikud, kuna teile saadetakse peale hinnapäringule vastamist reisikonsultatsiooni sisuga arve, mille suurus on eelnevalt kooskõlastamata. (28.05.2015)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Est-Reisid Põltsamaal", vaatasid ka